Oplysninger om persondata til kunder.

Retningslinier for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med aftale hos Bjernede frisør og barber, CVR-nr. 36568178

Som følge af din aftale med salonen, accepterer du denne privatlivspolitik

Oversigt
1. Generelt
2. Personoplysninger
2.1 Hvad er personoplysninger
2.2 Hvor længe opbevarer jeg personoplysninger
2.3 Hvad bruger jeg personoplysninger til
2.4 Hvordan beskytter jeg dine personoplysninger
2.5 Retten til adgang af dine personoplysninger
2.6 Retten til berrigtelse af dine personoplysninger
2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger
2.8 Kan jeg ændre behandlingen af dine personoplysninger
3. Kontakt

1. Generelt
Gennem din aftale med salonen, indsamles der personoplysninger om dig. Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU´s databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelses lov der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov. Nedenfor kan du læse om de informationer der indsamles og hvordan de behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang og hvem du kan kontakte hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

2. Personoplysninger
2.1 Hvad er personoplysninger?
Salonen beder om almindelige kontaktoplysninger når du bestiller tid til behandling. Det er primært dit navn,telefon-nr. og e-mail som jeg bruger til at identificere dig som kunde eller levere de services, du har købt. De oplysninger som bliver indsamlet, vil blive opbevaret i mit it-system og i min fysiske bestillingsbog samt kartotek.

2.2 Hvor længe opbevarer jeg personoplysninger?
Opbevaring af personoplysninger afhænger af hvor længe din aftale med salonen består. Under det løbende aftaleforhold opbevarer jeg de oplysninger jeg har indsamlet på dig i fysisk form af en bog der vil blive låst inde efter lukketid. Ved ophør som kunde i salonen vil dine personoplysninger som udgangspunkt blive opbevaret i 5 år fra udgangen af det regnskabsår materialet vedrører. Derefter vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

2.3 Hvad bruger jeg personoplysninger til?
De personoplysninger jeg indsamler om dig i forbindelse med vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration. Dit navn for at identificere dig når du kommer til din aftale og telefon nr/e-mail i tilfælde af sygdom eller anden ændring af vores aftale. Navn, telefon og evt by navn i form af mit kartotek over kemiske behandlinger. Jeg notere den kemiske behandling og gemmer udelukkende oplysninger om dig for at identificere den korrekte person fra tidligere kemiske behandlinger. Oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart.

2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger
Du har som kunde ret til at få salonen til at give dig adgang til dine kundeoplysninger som jeg har på dig, i form af bestillingbog samt kartotekskort. Du er berettiget til at anmode om at modtage personoplysninger om dig som du har afgivet til salonen og også til at gøre indsigelser mod behandling af personoplysninger.

2.5 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger
Du har ret til at få u-rigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af salonen uden unødig forsinkelse.

2.6 Retten til sletning af dine personoplysninger
Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet uden unødig forsinkelse af salonen, hvis salonen ikke har en legitim interesse i at opbevarer dine personoplysninger. Bemærk venligst, at såfrem salonen i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevarer oplysninger, kan du ikke kæve at dine personoplysninger slettes.

2.7 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine oplysninger du afgiver i salonens it system eller fysisk aflåst.

2.8 Ændring af behandlingen af personoplysninger
Jeg forbeholder mig retten til at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for “sidst opdateret ” nederst på siden.

3. Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger som er registreret om dig i salonen, skal du rette henvendelse til indehaver Christina Arvidsen, på mail: frisoer.b@gmail.com
Er der registreret forkerte data eller har du indsigelser skal du rette kontakt samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer der er registreret på dig.
Hvis du ønsker at klage over salonens behandling af dine personoplysninger kan dette ske til datatilsynet : Datatilsynet
borgergade 28,5
1300 københavn k
telefon: 33193200
email: dt@datatilsynet.dk

Mvh Christina, Bjernede frisør og barber

senest revideret 28-5-2018